Пролетна ваканция 2018 София

Share

Пролетната ваканция на учениците тази година ще продължи от 2 до 10 април 2018. Добро решение за работещите родители са различните занимални и лагери, които се организират от детски центрове и школи в София.

Ето няколко предложения:

(Събитията са подредени по ред на постъпване в базата ни и списъкът се попълва постоянно)

Арт кутия организира занималня за деца от 5 до 10-годишна възраст, от 2 до 5 април, с акцент върху изящни и приложни изкуства, театър и кино. Заниманията са целодневни, цената е 35 лв. на ден или 120 лв. за цялото време.

Арт занималня през пролетната ваканция за деца от 5 до 10 години

 

Изиарт по традиция кани децата на артистични занимания по две програми: Кино в Държавния архив и Българско изкуство съвместно със СГХГ. Продължителност 5 дни, от 2 до 6 април, цена 100 лв. за целия курс.

Изиарт: Пролет в музея – две програми за априлската ваканция

 

 

Регионален Исторически музей – София за пета поредна година ще посрещне деца в програмата „Пролет в музея” с творческа и образователна  част. Тя ще се проведе от 2 до 5 април в рамките на Пролетната ваканция. Заниманията ще са от 09:00 до 16:00 ч., като желаещите да участват могат да се включат само в един от посочените дни или във всичките.

Пролет в музея – ваканционна програма за деца на Регионалния Исторически музей София

 

Био игри и Забавна математика ще проведат занимания за деца от 2 до 5 април, от 9 до 17 ч. в Националния природонаучен музей при БАН. Поканени са малки изследователи от 6 до 12 г., такса 140 лв. за целия период.

Пролетен градски лагер с Био игри и Забавна математика в Националния природонаучен музей

 

Бюро за туризъм и приключения предлага планинска занималня за деца от 6 до 12 г. през периода 2 – 5 април, на цена 99 лв.

Априлска ваканция с Дивите козлета

 

EzdaSofia организира пролетна ваканция с конна езда за деца над 7 г. от 1 до 4 април (5 дни) с цена 100 лв. на ден до 350 лв. за целия период. Заниманията ще се провеждат в конните бази „Хан Аспарух“ и „EzdaSofia- Драгалевци“ .

Занималня с езда за пролетната ваканция 2018

 

Детски център „Лозенец“ за работа с деца от 5 до 10 г. организира пролетна ваканция, по време на която децата ще се забавляват и ще затвърдят наученото в училище.

Пролетна ваканция 2-5 април 2018

 

Централен младежки клуб на скаутите в България очаква деца от 6 до 12 г. в пролетен лагер на тема „Югоизточен Пирин – земята на южния вятър“, който ще се проведе от 31 март до 3 април 2018 г. в хотел „Градината“ – гр. Хаджидимово. Цена 255 лв.

Детски пролетен скаутски лагер

Дворецът на щастливите хора е подготвил арт програма с различни дейности и забавления за деца от 2 до 14 г. през пролетната ваканция – от 2 до 6 април. Цена от 25 лв. за половин ден, 38 лв. за цял ден, 170 лв. за целия период.

Щастлива пролетна арт ваканция

 

NIM Production приема деца в Кино училище през великденската ваканция, от 2 до 6 април, с целодневни занимания.

КИНО Училище ЗА ДЕЦА

 

VS DANCE организира пролетна занималня по модерни танци за деца от 5 до 14 г., която ще продължи от 2 до 6 април. Студиото обещава програмата да бъде разнообразна и съобразена с детските нужди за игри, знания и забавление.

Пролетна танцова занималня за деца

Пролетна музикална занималня за деца е предложение на вокално студио M Voice към деца от 5 до 12 г. за периода 2-6 април. Заниманията ще се провеждат всеки ден до обяд. Цена 25 лв. на ден, 100 лв. за 5 дни.

Пролетна музикална занималня за деца M Voice

 

Учебна работилница Брейнсторм организира целодневна пролетна занималня за деца от 2 до 5 април. В програмата: игри на открито, планински преходи, учебни занимания, посещения на Ботаническата и Зоологическата градина. Цена на ден 25 лв., за целия период 80 лв.

Пролетна ваканция с Брейнсторм

От 2 до 5 април SURF House организира група за скиори на Мальовица.

Ски на Мальовица през пролетната ваканция

 

Тренировки по Айкидо, ателиета по градинарстване, игри на открито и екскурзия с влак в Искърското дефиле – това са главните неща, с които ще се занимаваме с децата по време на пролетния лагер в Доджото през Априлската Ваканция! Събитието е насочено предимно към деца, трениращи в Доджото, но има възможност за приемане и на други деца, след запознанство с тях. Цени от 35 лв. на ден до 150 за целия период. Възраст: 6-12 г.

Априлска ваканция в Шинчоку Доджо

 

Робоканция е курс по роботика, който Образователен център „Технократи“ ще проведе от 2 до 5 април за деца на 8-14 г. Заниманията са полудневни, цена 140 лв. за целия период.

Пролетна Робоканция

Пролетна занимавалня е проект на Party Jazzpic за дните 2-6 април, по време на които децата ще имат занимания, свързани с Великден, ще играят и ще учат. За деца от 7 до 11 г., целодневна, цена: 95 лв. за цялото време плюс 5 лв. за храна на ден.

Пролетна ЗанимаВАлня 2018

Курс за подобряване на здравословното състояние на детето, който институт Норбеков България предлага на деца и родители през пролетната ваканция, всеки ден от 31 март до 5 април, от 10 до 13 ч., за деца на 6-13 г. Цена за дете 150 лв., ако се присъедини и родител – 200 лв.

Детски курс по системата на Норбеков в София

 

Пролетната ваканция в Арт Къща с музей „Куклите“ ще продължи от 2 до 5 април, полудневна или целодневна, 9.00 до 17.00 ч. и ще включва игри, спорт, приложно творчество, отдих на открито, театър и други занимания. Цена за 4 дни: 140 лв. целодневна, 110 лв. полудневна.

Пролетна ваканция в Арт Къща с музей „Куклите“

 

Предложението на частна занималня „Учим заедно“ за пролетната ваканция включва игри на открито, творчески занимания, подготовка на уроци и домашни, четене и други занимания. Продължителност: от 2 до 5 април. Цена 10 лв. на ден за деца, които посещават занималнята редовно и 25 лв. на ден за деца, които посещават само част от дейностите.

Забавна пролетна ваканция в „Учим Заедно“

 

Националният политехнически музей е подготвил пролетна програма на тема кино за деца от 7 до 11 г. Заниманията са от 2 до 5 април, от 9:30 до 16:00 ч. Цена 30 лв. на ден, 100 лв. пакетна.

Пролетно училище: „Светлина! Камера! Начало!“

Музейко организира пролетна занималня за деца от 1 до 4 клас в дните от 2 до 5 април. Заниманията са до 13:30 ч. Цена 30 лв. на ден, 105 лв. пакетна.

Пролетно училище в Музейко 02 до 05 април 2018

 

Отдел „Образователни програми” към Националната галерия организира тридневна арт ваканция в Квадрат 500 за деца от 6 до 12 г. Заниманията ще се провеждат от 14 до 16 ч. Цена 15 лв. на ден.

Великденска ваканция в Квадрат 500

 

Артистичното студио за рисуване върху керамика matzalo очаква малките любители на приложните изкуства всеки ден от 11 до 20 ч. Цена 15 до 22 лв. в зависимост от избрания материал.

С децата през великденската ваканция в matzalo

Пролетното предложение на Фънтопия е за игри и приключения на воля през ваканцията срещу такса от 28 лв. на ден (не включва храна).

Пролетна ваканция във Фънтопия

 

Творческа работилница „Дъга“ всеки ден през ваканцията ще провежда работилнички за великденска украса, подходящи за деца и възрастни.

Великденска украса (работилнички)

 

Галерия А+ ще предложи арт занимания през ваканцията за деца, които искат да усвоят изкуството на витража. Цена 150 лв. за курса от 2-6 април.

Пролетни занимания в А+: Витраж

 

Предложението на Националния музей „Земята и хората“  към децата през пролетната ваканция включва две забавни научни игри на 4 и 5 април. Вход с билет за музея.

Пролетни ваканционни игри в НМ „Земята и хората“

 

 

 

 

Коментари

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!