Спечелете билети за „Смешната лечебница на д-р Куку и д-р Пипи“ и безплатен театрален урок с д-р Куку и д-р Пипи – игра с награди

Share

ПоПоТам и „Смешната лечебница на д-р Куку и д-р Пипи“ ви предлагат забавна томбола за малки и големи! Спечелете 4 билета за предстоящото представление на 11 март и безплатен урок за Вашето дете в театралната школа на д-р Куку и д-р Пипи „Училище за щастие“!

Чудите се какво ли е това невербален театър? Запознайте детето си с пантомимата и клоунадата с безплатен урок в „Училище за щастие“ – детската школа за пластически театър, в която учат и децата-актьори от главните роли в спектакъла.

Правила на играта

Играта започва на 5 март, понеделник и ще продължи до до 18 часа на 09 март, петък. Победителят ще бъде обявен на същия ден след края на играта.

За да участвате в томболата, извършете следните прости действия:

  1. Присъединете се към фейсбук събитието за следващия спектакъл на „Смешната лечебница на д-р Куку и д-р Пипи“ – https://www.facebook.com/events/216134205602601/
  2. Споделете публично поста на ПоПоТам във фейсбук: https://www.facebook.com/popotam.bg/posts/2080418858855561.

В играта могат да участват всички лица, които не са служители на организаторите и техни близки. Децата се представляват от родителите или законните си попечители.

Награди

Четирите билета се печелят от един победител и важат за деца и възрастни, а посещението в театралната школа важи единствено за деца от 5 до 16 години.

„Училище за щастие“ провежда своите уроци всяка неделя, от 14 до 16 часа, в Народно читалище „Алеко Константинов 1897“ (гр. София, ул. „Оборище“ 73), като денят за безплатния урок ще бъде уговорен предварително с победителя.

Печелившите трябва да се свържат с организаторите до 12 ч. на 10 март 2018 г. за уточняване получаването на наградите. Ако печеливш не се свърже с организаторите до изтичане на крайния срок, ще се проведе ново теглене.

Контакти на ПоПоТам: съобщение във фейсбук или имейл: info@popotam.bg

Контакти на „Смешната лечебница на д-р Куку и д-р Пипи“:  съобщение във фейсбук или имейл office@metamorfozi.org.

Вижте кадри от подготовката и представянето на Невербален спектакъл „Смешната лечебница на д-р Куку и д-р Пипи“ – Вие и Вашето дете можете да станете част от това вълнуващо събитие.

Коментари

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!