Есенни ваканции в София (1 – 3 ноември 2017)

Share

Кратката есенна ваканция за Деня на будителите ще продължи от 1 до 5 ноември 2017 г., като първите три дни са делнични. Вижте някои предложения за заети родители, които търсят забавно и сигурно място за децата си през тези дни:

Фънтопия – спорт (катерене, скачане, нинджа предизвикателства), арт и кулинарни ателиета, игри, загадки; за деца от началното училище; цена 28 лв. на ден плюс 10 лв. за храна по желание.

Есенна занималня във Фънтопия (1-3 ноември 2017)

Квадрат 500 – арт ваканция за деца от 6 до 12 години, цена 15 лв. на ден

Есенна ваканция в Квадрат 500

e² Young Engineers – образователна програма по инженерни науки и технологии с използване на LEGO; безплатни демонстрационни работилници за деца от 6 до 11 г.

e² Young Engineers: Образователна STEM програма и демонстрационни работилници за Хелоуин

Creative House – занималня през есенната ваканция с разнообразни арт ателиета и игри; за деца от 1 до 4 клас; цена 30 лв. на ден или 80 лв. за трите дни.

Есенна ваканция в Creative housе

Национален музей „Земята и хората“ организира ателиета по минералогия и геология на 2 и 3 ноември, за деца от 8 г., вход с билет за музея.

Десети ваканционни игри в Национален музей „Земята и хората“

Арт кутия организира целодневна арт занималня за деца от 5 до 10 години, цена 30 лв. на ден, 80 лв. за трите дена.

Есенна ваканция в Арт кутия

Изследовател Балкани – забавно-образователна експедиция в Борисова градина и Биологическия факултет на Софийския университет от 1 до 4 ноември, за деца от 7 до 11 г., цена 100 лв. за четирите дни.

Малкият изследовател: Щура ваканция в парка!

Коментари

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!