Аз, проклетникът 3 идва! Търси се най-големият фен на миньоните! – правила на играта

Share

Манията по миньоните се разраства и придобива заплашителни размери! Емблематичните миньони се завръщат, за да ни отведат на едно незабравимо приключение с много смях, изненади и атрактивни награди. От 30 юни очаквайте Аз, проклетникът 3 в кината, на 2D и 3D!

Във връзка с премиерата на третата част от миньонската сага ПоПоТам провежда фейсбук игра с уникални фенски брандирани награди лимитирана серия, любезно предоставени от нашия партньор Форум Филм България – разпространител на Аз, проклетникът 3 за България!

Игра

Докажи, че си най-големият фен на миньоните! Изпрати снимка, рисунка, клипче или друго по твой избор, от което да личи колко много харесваш миньоните. Използвай въображението си! Жури, включващо представители на ПоПоТам и Форум Филм, ще избере най-оригиналните участия и техните автори ще спечелят невероятни фенски награди от Аз, проклетникът 3! А едната от наградите ще бъде на публиката и ще отиде при участника, получил най-много харесвания. Адрес на играта във фейсбук: https://www.facebook.com/popotam.bg/posts/1946032698960845.

Вижте материалите на участниците в играта и гласувайте за тези, които ви харесват тук: https://www.facebook.com/pg/popotam.bg/photos/?tab=album&album_id=1949020471995401

 

 

Награди

– ученически комплект Аз, проклетникът 3

 

– 2 комплекта стикери и ключодържател Аз, проклетникът 3

– 3 броя анти-стрес миньон Аз, проклетникът 3

 

Условия на играта
Изпратете вашата снимка, клип, рисунка, стихотворение или друго, каквото е родило въображението ви, за да докажете, че сте най-големия фен на миньоните на имейл: info@popotam.bg и отбележете участието си в коментар под поста за играта: https://www.facebook.com/popotam.bg/posts/1946032698960845.
За играта ще бъде направен специален албум на фейсбук страницата на ПоПоТамhttps://www.facebook.com/popotam.bg/, където ще се събират материалите на всички участници и ще можете да гласувате за онези, които са ви харесали най-много.
Начало на играта: 23 юни 2017 г. Изпращане на материали – до 28 юни 2017 г. Гласуване за участниците – от 28 до 30 юни 2017 г. Край на играта: 30 юни 2017 г., когато е премиерата на Аз, проклетникът 3 в кината! Резултатите ще бъдат обявени на 1 юли 2017 г. на фейсбук страницата на ПоПоТамhttps://www.facebook.com/popotam.bg/ и на сайта на ПоПоТамhttp://popotam.bg.
Печелившите трябва да се свържат с нас чрез съобщение във фейсбук или на имейл: info@popotam.bg до 2 юли 2017 г. за уточняване получаването на наградите. Ако печеливш не се свърже с екипа на ПоПоТам до изтичане на крайния срок, неговата награда ще бъде предоставена на следващия класирал се.
В играта могат да участват всички лица, които не са служители на организаторите и техни близки. Децата до 18 г. се представляват от родителите си. ПоПоТам си запазва правото да променя правилата и сроковете на играта, за което да съобщи своевременно на сайта http://popotam.bg и страницата си във фейсбук: https://www.facebook.com/popotam.bg.
Следете сайта на ПоПоТам и страницата ни във фейсбук, където ще публикуваме постовете на участниците в играта! Участвайте и се забавлявайте!
–––

Победители в играта

На 1 юли 2017 г. бяха определени победителите в играта. Жури, съставено от представители на организаторите от ПоПоТам и Форум Филм, реши да поощри онези деца, които се представиха в играта с най-голямо желание, проявиха постоянство и въображение, като едновременно спечелиха и симпатиите на нашите посетители. Наградите бяха определени чрез жребий.
Анти-стрес миньон Аз, проклетникът 3 печелят:
Rosi Borisova – Кристиян
Николай Бонев и неговият племенник
Цвета Иванова Николова и нейният син
Комплект стикери и ключодържател Аз, проклетникът 3 печелят:
Mira Panteva и нейната дъщеря Ния
Румен Николов (с най-голям брой харесвания)
Ученически комплект Аз, проклетникът 3 печели
Petia Koleva и нейната дъщеря Светлозара
Очакваме печелившите да се свържат с нас за уточняване получаването на наградите до 2 юли 2017 г. за уточняване получаването на наградите. Ако печеливш не се свърже с екипа на ПоПоТам до изтичане на крайния срок, неговата награда ще бъде предоставена на следващия класирал се.
–––
Вижте първия дублиран трейлър и кадри от Аз, проклетникът 3, който от 30 юни 2017 е в кината на 3D и 2D!

 

 

 

Коментари

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!