Празник всеки ден в Детски парти клуб „Патето Яки“

Share

Какво избирате, когато ходите с малките деца на ресторант – да им пуснете филмче или игра на таблета или да се правите, че не виждате за пръв път страховитите номера, които са измайсторили специално за случая и никога преди това и след това няма да повторят, защото няма да имат подобна публика? Или сте от тези, които вече напълно са се отказали от ресторантите? Аха, наемате гледачка почасово и се усамотявате, само двамата? А може и да сте от тези единици родители, чиито деца са родени за пред обществото… има ли такива?

   

Сега си представете чудесна храна, а децата не бъркат с пръсти в нея, не я хвърлят по пода и всичко наоколо, но и не блеят безпаметно в някакъв екран. Има екран, но вие само го поглеждате, за да сте сигурни, че всичко е наред – с вашето дете. Представяме ви Детски парти клуб „Патето Яки“ в ресторант Deni House в Слатина.

Ако живеете в района на Слатина, Гео Милев или Редута, няма как да не сте чували за ресторант Deni House – място със специална атмосфера, отлично обслужване и незабравима храна. Още не сте го посетили? Не отлагайте – адресът е ул. „Гео Милев“ 163, а за Деня на виното и влюбените имат неустоимо предложение.

Всъщност, идеята ни не беше да изкушим небцето ви, а да ви разкажем за пленителното детско сърце на Deni House. „Патето Яки“ е място, което приютява шумни, незабравими детски партита и рождени дни, но и кътче, в което спокойно можете да оставите детето си, независимо от възрастта му, за няколко часа, защото там постоянно има аниматор.

Ако сте наблизо до кварталите Гео Милев, Слатина, Дружба, Младост, Редута или пък във вашия район не сте открили подобно място, със сигурност ще оцените възможностите на Детски парти клуб „Патето Яки“.

 

За детските рождени дни парти центърът предлага домашни торти, които са гордостта на екипа на ресторанта, както и апетитна и здравословна храна, приготвена на място. Партито може да е тематично с подходящ декор и със специален гост, който да зарадва децата – Принцеса Елза или пък Спайдърмен, Червената шапчица, Пипи Дългото чорапче, Звездните рейнджъри или дори Костенурките Нинджа! (Последвайте линковете, за да видите достъпните цени.)

Всеки друг ден може да се превърне също в малък празник, като оставите децата ви да играят на воля в богато оборудвания детски кът, пълен с интересни занимания и най-важното – с аниматор, винаги на линия. Цените са на час в зависимост от възрастта на детето. Ние ви препоръчваме междувременно да прекарате обяда или вечерта в компанията на изкушенията на ресторант Deni House, но ако имате неотложна работа, знайте, че имате на кого да се доверите. Следете и фейсбук страницата на клуба, за да не пропуснете някое от организираните в него събития – куклени театри и работилнички. А можете и вие да дадете идеи как да се забавляват вашите деца!

 

За контакти:                  0878 104 796
Адрес:                               ул. „Гео Милев“ 163
Работно време:         10:00 – 22:00 ч.
Последвайте ни:       detskiklub.bg  |   fb/patetoqki2016

 

–––

Тази публикация е част от рекламното съдържание на ПоПоТам. Благодарим на читателите и на рекламодателите ни за доверието!

Коментари

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!