ПОЛЕЗНО

21
февр.

Работилнички за мартенички в София 22.2. – 3.3.2020

Тук събираме работилнички за мартенички, които ще се проведат в София в дните преди пристигането и за посрещане на Баба Марта. Анонсите са подредени по дата и час и се допълват при получаване на нова информация.

21
февр.

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 22 – 23 февруари 2020 в София

За семействата, които ще прекарат уикенда в града, е нашият обзор на събитията за деца и родители през почивните дни 22 – 23 февруари 2020 г. в София.

14
февр.

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 15 – 16 февруари 2020 в София

За семействата, които ще прекарат уикенда в града, е нашият обзор на събитията за деца и родители през почивните дни 15 – 16 февруари 2020 г. в София.

10
февр.

Спечели свръхскоростни награди със Соник: Филмът – правила на играта

От 14 февруари 2020 на големия екран отново ще ни зашемети епичната битка между по-бързия от светкавица таралеж, герой в една от най-популярните компютърни игри, и злия гений д-р Роботник, изигран от Джим Кери. Със Соник: Филмът при читателите на ПоПоТам се изстрелват и страхотни награди за супергерои!

7
февр.

Първата среща на децата с изкуството и защо след три е вече късно

Вярвам, че всички новородени деца си приличат и от нас зависи образът им в бъдеще. Периодът от раждането до тригодишна възраст е ключов в полагането на стабилни основи, върху които впоследствие да се гради.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!