ПОЛЕЗНО

22
ян.

С децата на разходка сред природата в София: Дендрариум

ПоПоТам започва нова рубрика, в която ще ви разказва за приятни места в София и околностите, подходящи за разходка с деца. Следващата ни спирка е една прекрасна местност в полите на Витоша, наречена с непонятното за неспециалисти име Дендрариум. А то означава просто „дърво“, преведено от латинската дума “dundron”. С какво е различен парк „Дендрариум“? Софийският Дендрариум на практика е

Read more

17
ян.

Логически загадки за деца 3

Тук можете да намерите отговорите на загадките в рубриката #Неделна_загадка, която ПоПоТам публикува на страницата си във Фейсбук: facebook.com/popotam.bg през 2021 г.

12
ян.

Логически загадки за деца 2

Тук можете да намерите отговорите на загадките в рубриката #Неделна_загадка, която ПоПоТам публикува на страницата си във Фейсбук: facebook.com/popotam.bg през 2020 г.

22
ян.

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 23 – 24 януари 2021 в София

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито, закрито или онлайн, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в почивните дни 23 – 24 януари 2021 г. в София.

15
ян.

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 16 – 17 януари 2021 в София

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито, закрито или онлайн, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в почивните дни 16 – 17 януари 2021 г. в София.

8
ян.

Какво да правим с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 9 – 10 януари 2021 в София

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито, закрито или онлайн, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в почивните дни 9 – 10 януари 2021 г. в София.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!